Geschiedenis van het bedrijf

 

Het bedrijf "K2 Medical Care GmbH" werd in het najaar van 2015 opgericht. We waren en zijn een kleine groep enthousiastelingen die zich al jaren inzetten voor vitamine K2.
 

2015 - 2016

Het begin.... K2 Medical Care GmbH is begonnen in een gezellig 2-kamer-kantoor in de Gartenstraße 41 in Geeste-Osterbrock. Door de steeds toenemende vraag naar ons product K2 OsteoCare akut, werden de personele en ruimtelijke middelen snel opgebruikt. De eerste twee marketing & sales assistenten werden ingehuurd.

 

2017

In het jaar 2017 werd de succesvolle koers van K2 Medical Care GmbH onverminderd voortgezet. Het assortiment werd uitgebreid met het product K2 Protect. De eerste plannen voor de distributie van onze producten in de Benelux zijn gemaakt. K2 MedicalCare is niet langer alleen een leverancier van hoogwaardige producten voor advies aan therapeuten, maar biedt nu ook een innovatief medisch product "Point of Care" K2 Control voor diagnostiek.

 

2018

De grote optocht! Het oude kantoor werd gewoon te klein. Ondertussen zijn we verhuisd naar onze kleine "Villa Kunterbunt" in de Gartenstraße 19 in Geeste-Osterbrock (zie foto!). Samen met de therapeuten werden verdere productideeën ontwikkeld en het bedrijf bleef groeien.

 

 2019

De derde productlijn, de K2D3-oliën, werd begin 2019 geïntroduceerd en heeft zich geleidelijk aan als bestseller gevestigd. Onze dochteronderneming, K2 Medical Care BENELUX, verdeelt onze producten nu niet alleen succesvol onder therapeuten in Nederland, maar ook onder een bekende keten van drogisterijen in de Benelux. Innovatieve magneetmatten vullen het productassortiment van het bedrijf in synergetische zin aan. De opleidingsacademie K2 Academy start als zelfstandige dochteronderneming van K2 MedicalCare. Voor het eerst kunnen alternatieve beroepsbeoefenaren na het succesvol afronden van de opleiding bepaalde diensten afrekenen met de wettelijke ziektekostenverzekeraars.

 

2020

De productlanceringen verlopen in een stroomversnelling als gevolg van een breed scala aan klantverzoeken en -vragen. Andere producten zoals K2 Immune Sticks of Caps, K2 FightCare Sticks of Caps, K2 DentalCare Sticks, St. Raphael D3 Oil en St. Raphael AVI Spray completeren het productportfolio. De eerste training van de K2 Academy is vol en succesvol gestart. Op dit moment hebben we de smaak van ons belangrijke product K2 OsteoCare sterk verbeterd.

 

Meer informatie:

Wetenschappelijke claim

Veiligheid & Doeltreffendheid

Deskundig advies

Netwerk van therapeuten