Over ons

K2 MedicalCare GmbH - De Vitamine K2 specialisten !

Wij zijn ontwikkelaars en directe verkopers van zeer effectieve en veilige voedingssupplementen en hebben ons gericht op Vitamine K2 gespecialiseerd.

De kennis over deze unieke vitamine is deels pas de laatste jaren ontwikkeld en de kennis over de werkelijke rol van deze vitamine bij het gezond houden van het menselijk lichaam is nog vrij nieuw. vitamine K2 bevat veel verrassende gezondheidsondersteunende effecten. Als u meer informatie wilt over vitamine K2, neem dan contact met ons op.

K2 MedicalCare GmbH doet geen concessies aan de effectiviteit en veiligheid van de keuze van de grondstoffen en de behoedzame verwerking van haar merkproducten. Wij produceren uitsluitend in Duitsland in apotheekkwaliteit volgens GMP. De micronutriënten worden zodanig in de producten gedoseerd dat ze daadwerkelijk kunnen werken. De veilige maximumhoeveelheden worden altijd in acht genomen. Wij selecteren alleen de beste grondstoffen voor onze producten.

We werken voortdurend samen met onze therapeuten aan innovatieve, zeer effectieve voedingssupplementen. U kunt bij ons exclusieve formuleringen verkrijgen zoals K2 FightCare of K2 DentalCare, K2 Immun of onze spagyrische AVI spray. Binnen het K2 MedicalCare assortiment kunt u er absoluut op vertrouwen dat u altijd de hoogste kwaliteit en veiligste product in zijn soort vindt.

Veel ervaren therapeuten, zoals alternatieve therapeuten, artsen of apothekers, gebruiken of bevelen onze producten aan in hun dagelijkse praktijk. Voor ondersteunende behandeling en preventie, als een natuurlijk alternatief voor geneesmiddelen en om te voldoen aan de persoonlijke gezondheidsbehoeften van hun patiënten. We noemen graag ervaren therapeuten in de buurt van uw huis. Geef ons een seintje: 05907 94 94 582.

Meer informatie:

Klik op de link:

Geschiedenis van het bedrijf

Wetenschappelijke claim

Veiligheid & Doeltreffendheid

Deskundig advies

Netwerk van therapeuten