Veiligheid & Doeltreffendheid

 

Wij garanderen de veiligheid in zijn zuiverste vorm door een compromisloos kwaliteitsmanagement. Zonder uitzondering voor alle verwerkte voedingsstoffen.

Grondstofleveranciers en verwerkingsbedrijven zijn gecertificeerd volgens de internationaal erkende kwaliteitsnormen HACCP en ISO 9000 en volgen de uitstekende kwaliteitsmanagementpraktijk GMP.

Daarnaast worden de kwaliteit en zuiverheid van alle K2 MedicalCare productcharges grondig getest door het gerenommeerde Institut Fresenius in Duitsland.

Onze intelligent samengestelde micronutriëntencomplexen kunnen echter alleen optimaal werken als ze met zo min mogelijk verlies in de bloedbaan worden opgenomen en worden getransporteerd naar de plaats waar ze nodig zijn. Dit is precies waar we met wetenschappelijke zorgvuldigheid aan werken.

Na klinische toepassings- en observatiestudies worden intelligente, innovatieve individuele preparaten gecreëerd, die tot in het kleinste detail zijn uitgedacht, zoals formuleringsconcepten waarvan de synergetisch effectieve micronutriënten optimaal worden geabsorbeerd en benut.

 

Meer informatie:

Deskundig advies

Netwerk van therapeuten